PITANJA I ODGOVORI

Pronađite sve informacije vezane za tetoviranje. Kako se naručiti, što trebate znati prije samog tetoviranja, važna upozorenja, tetoviranje maloljetnika… itd.

Koje su moguće posljedice tetoviranja / piercanja na moje zdravlje ?

Kao i u slučaju odabira osobnog liječnika, i prilikom tetoviranja / piercanja budite sigurni da ste se obratili iskusnom i kvalitetnom majstoru.
Na taj ćete način zasigurno izbjeći eventualne posljedice. Čuvajte se pribjegavanja odabiru majstora tetoviranja / piercanja na temelju niže cijene usluge ili savjeta poznanika. Dovodite se u opasnost od zaraze ( AIDS, hepatitis, sifilis, kožne bolesti, gljivice i sl. ) uslijed nestručnog postupka i nepravilno sterilizirane opreme.
Ako se dvoumite da li se dati u ruke neiskusnom i jeftinom majstoru, imajte na umu sljedeće posljedice na vaše zdravlje:
ALERGIJE u slučaju korištenja nekvalitetnih boja ili neadekvatnih metala.
PROBLEMI ZACJELJIVANJA, INFEKCIJE I ALERGIJE kao posljedice neodgovarajućih uputa za njegu i zaštitu.
OŽILJCI kao posljedice predubokog ili preplitkog tetoviranja, loše opreme i nepravilnog rukovanja.
KARCINOM KOŽE kao posljedica tetoviranja preko madeža.
PSIHIČKI PROBLEMI kao posljedica nezadovoljstva tetovažom / piercingom


Trebam li rezervirati termin?

Ako je termin slobodan prilikom vašeg dolaska u studio, spremni smo vas odmah uslužiti te posebno rezerviranje termina nije potrebno.
No ipak, da biste bili sigurni, najbolje posjetite naš studio, odaberite tetovažu i dogovorite s majstorom tetoviranja potankosti vezane uz motiv, veličinu, boju, mjesto na tijelu i sl. U tom ćete slučaju biti informirani o točnoj cijeni tetovaže te ćemo u skladu s Vašim i našim željama i mogućnostima odrediti točan termin.
Kada ugovorite termin, dužni ste ostaviti depozit u visini od 30% ukupne cijene tetovaže. Taj vam se iznos kasnije vraća. No u slučaju da neopravdano ne ispoštujete dogovoreni termin, gubite pravo na povrat uloženog novca.


O čemu Vas moram informirati prije tetoviranja?

Osoblje studija mora biti informirano o vašem zdravstvenom stanju prije početka postupka tetoviranja / piercanja.
Da bismo izbjegli moguće komplikacije, morate nas informirati u sljedećim slučajevima:
Bolovanje od bilo kakvih kroničnih ili zaraznih bolesti : AIDS,HEPATITIS i druge prenosive kožne bolesti) (srčane tegobe, epilepsija, hemofilija / usporen prestanak krvarenja, hemoralgija / sklonost modricama, visoki / niski krvni tlak, šećerna bolest, bolesti imunološkog sustava i alergije na metale, flastere, kreme, sapune i sl. u navedenim je slučajevima potrebno prethodno konzultirati Vašeg osobnog liječnika.)
Trudnoća i dojenje
Problemi s kožom ( ožiljci, madeži, akne i sl. )
Sklonost nesvjestici / vrtoglavici
U slučaju da nam zatajite neki od navedenih problema, nećemo biti odgovorni za moguće posljedice ( zdravstvene probleme i kvalitetu tetovaže / piercanja ).


Kako pravilno odabrati tattoo majstora koji će me tetovirati?

Da biste bili sigurni da imate posla s iskusnim i kvalitetnim majstorom tetoviranja, a ne s nekim početnikom morate se pobrinuti da ima sljedeće kvalitete:
Legalnost
Trezvenost / prisebnost
Dosljednost u provedbi svih mjera zaštite sterilizacije / dezinfekcije
Kvalitetu u crtanju – Upućenost u stil koji želite – imajte na umu da su stilovi u tetoviranju brojni i da svaki majstor tetoviranja ima neki svoj osebujan stil. Stoga se konzultirajte s njim o tome i akoVam u potpunosti ne može udovoljiti, isti će Vas uputiti na nekoga kome su Vaši prohjevi bliskiji.
Radno iskustvo u uglednim salonima.


Kako pravilno odabrati tetovažu/piercing?

Da bi odabir tetovaže ili piercinga bio što pravilniji i potpuno u skladu s vašim željama, trebate znati sljedeće stvari:
Prvo se potrebno podrobno informirati – konzultirajte iskusne i kvalitetne majstore tetoviranja / piercanja, Internet ili neku drugu dostupnu literaturu.
Nemojte žuriti s donošenjem odluke o tetoviranju / piercanju. U tom biste se slučaju mogli dovesti u situaciju da morate ponovno tražiti našu intervenciju na Vašoj tetovaži / piercingu. Bez nepotrebne samouvjerenosti zatražite pomoć prilikom izbora dizajna i mjesta na tijelu. U slučaju tetoviranja na taj ćete način izbjeći neprilike ukoliko s vremenom poželite sliku proširiti li uklopiti u veću.
Izbjegavajte male slike s mnoštvom detalja jer takve s vremenom postaju mutne ili čak potpuno nejasne.


Koja je dobna granica prilikom tetoviranja ?

Dobna granica za tetoviranje i piercing nije zakonom određena stoga ovisi o pravilnicima svakog studija.
U našem je studiju potreban pristanak roditelja / skrbnika uz predočenje osobnih dokumenata ukoliko ste mlađi od 18 i stariji od 16 godina. U pravilu nije moguće dobiti tetovažu ili piercing ukoliko niste napunili 16 godina.

DOBRODOŠLI U TATTOO-OZ

Najbolji Tattoo Art Studio U Gradu

Split

VELEBITSKA 125b

091 887 7203

Kliknite ispod i rezervirajte termin

Kreirajte zadivljujuća remek-djela na svom tijelu

Radno vrijeme: 

pon – pet 10:00 – 18:00

subota – po narudžbi